Logo

Ένας καλύτερος τρόπος να πουλήσειςσε συνεργασία μεTUSKS London

Αναζητάτε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε στον ψηφιακό κόσμο; Είναι καιρός να φέρετε την ιδέα σας στην πραγματικότητα. Με την εμπειρία μας στο web design και τη δέσμευσή μας για ποιοτική εκτέλεση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επικοινωνία που εντυπωσιάζει και να κατασκευάσετε μια παρουσία στο διαδίκτυο που θα κεντρίσει την προσοχή

App screenshotEshop Image Presentation

Λεπτομέρεια, δημιουργικότητα και αφοσίωση

Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και προγραμματιστών μας κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες του κλάδου και εργάζεται ακούραστα για να δημιουργήσει προσαρμοσμένους ιστότοπους που αιχμαλωτίζουν το κοινό και μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες.

Γενικό eshop

Με την εξειδίκευσή μας στην ανάπτυξη ισχυρών ηλεκτρονικών καταστημάτων, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο eshop που θα αντικατοπτρίζει την εταιρική σας ταυτότητα και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Eshop με γυναικεία είδη

Αφήστε μας να δημιουργήσουμε ένα eshop ειδικά σχεδιασμένο για την γυναικεία αγορά, προσφέροντας μια μοναδική online εμπειρία αγορών που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Eshop με ανδρικά είδη

Εμπιστευθείτε μας για να αναπτύξουμε ένα ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα για τα ανδρικά προϊόντα σας, παρουσιάζοντας την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων σας με στυλ.

Ηλεκτρονικά & Gadget

Με εξειδίκευση στην τεχνολογία και τα gadgets, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προσφέρει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην αγορά.

Ρολόγια και Αξεσουάρ

Αναδείξτε την πολυτέλεια και το στυλ των προϊόντων σας με ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για ρολόγια και αξεσουάρ, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς.

Είδη γυμναστηρίου

Αναπτύξτε ένα εκθεσιακό κατάστημα για είδη γυμναστηρίου που θα προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρη γυμναστική εμπειρία, ευκολία χρήσης και ελκυστικότητα.

Είδη Κατοικιδίων

Δημιουργήστε μαζί μας έναν παράδεισο για τους φίλους μας τους τετράποδους. Από παιχνίδια έως λιχουδιές, θα δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα φέρει ουρές και χαμόγελα σε πολλά πρόσωπα.

Μωρουδιακά

Ας δημιουργήσουμε έναν παραμυθένιο κόσμο για τα μωρά μας, γεμάτο από προϊόντα που θα φέρουν χαμόγελα και αγκαλιές. Από τα πρώτα παιχνίδια έως τα απαραίτητα αξεσουάρ, η δημιουργία του ιδανικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα ταξίδι αγάπης.

Είδη σπιτιού

Μαζί μας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητά της εταιρίας σας. Από κομψά έπιπλα έως διακοσμητικά αντικείμενα

Συχνές ερωτήσεις

Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Επικοινώνησε με την υποστήριξη πελατών για να σου λύσουμε κάθε απορία.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας;
Προσπαθούμε να παρέχουμε αποτελεσματικούς χρόνους διεκπεραίωσης, συνήθως ολοκληρώνοντας έργα ιστοτόπων εντός 4-6 εβδομάδων, αν και τα χρονοδιαγράμματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου και τις απαιτήσεις των πελατών.
Μπορώ να ενημερώσω το περιεχόμενο του ιστότοπού μου μετά την κυκλοφορία του;
Απολύτως! Παρέχουμε φιλικά προς τον χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που σας δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνετε και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας εύκολα, χωρίς να απαιτείται καμία τεχνική εξειδίκευση.
Προσφέρετε υπηρεσίες συντήρησης ιστότοπου;
Ναι, προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης ιστότοπου για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ασφαλής, ενημερωμένος και έχει τη βέλτιστη απόδοση. Οι υπηρεσίες συντήρησης περιλαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού, παρακολούθηση ασφάλειας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα.
Θα είναι ο ιστότοπός μου φιλικός προς κινητά;
Ναι, όλοι οι ιστότοποι που κατασκευάζουμε είναι σχεδιασμένοι να αποκρίνονται, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και συναρπαστική εμπειρία χρήστη σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και smartphone.